OVER ONS

Passie voor infra

Uw grond-, weg-, of waterbouwproject opgeleverd binnen de gestelde termijn en binnen het beschikbaar budget, waarbij overlast voor omwonenden en derden tot het absolute minimum is beperkt. Dat is waar HT Infra voor staat.

Wij werken veelal voor gemeenten en lokale overheden, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Onze opdrachtgevers benoemen onze strakke en zorgvuldige planning, ons oog op de veiligheid, onze proactieve communicatie en onze korte en directe lijnen als grootste pluspunten om met ons te werken. Dit zijn stuk voor stuk punten waar wij trots op zijn en waar we veel waarde aan hechten. Langdurige partnerschappen met onze opdrachtgevers zijn belangrijk voor ons. Ieder project voeren wij dan ook met zorg uit en we  verliezen de belangen van onze opdrachtgevers hierbij nooit uit het oog.

Hoe het begon…

HT Infra is ruim 40 jaar geleden onder de naam Hazebroek & Tamerus Wegenbouw opgericht, en werd destijds gerund vanuit de eigen woning in Moerkapelle. Waar we als fulltime straatmakers begonnen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een allround aannemer in de grond-, weg- en waterbouw. 

Onze mensen vinden het technisch aspect en het praktisch bezig zijn de mooiste elementen aan het werken bij een infra aannemer. Maar ook de voldoening die het werk geeft mag zeker niet vergeten worden. Zo zijn we apetrots wanneer we langs een project rijden dat door ons is uitgevoerd, en laten we geen gelegenheid voorbijgaan om vrienden en familie hierop te wijzen. Het familiekarakter kenmerkt HT Infra nog steeds.

Inmiddels werken er meer dan tien (!) families binnen onze organisatie en wordt onze kennis van generatie op generatie doorgegeven. Deze passie voor het vak en onze gezamenlijke aanpakkersmentaliteit zorgen ervoor dat we de afgelopen jaren een mooie groei door hebben mogen maken en vol vertrouwen de toekomst in gaan!

Jong geleerd, oud gedaan

Het verkrijgen van gemotiveerde en vakkundige mensen is vandaag de dag een grootse uitdaging. Om ons vakmanschap te kunnen blijven waarborgen en uitbreiden, werven we nieuwe medewerkers al tijdens hun opleiding. Wanneer zij hun studie hebben afgerond kunnen ze direct doorstromen en krijgen ze goede begeleiding om het ambacht verder te leren. Ook stagiaires MBO en HBO worden intensief begeleid. Wij stimuleren deze mensen verder te leren en zichzelf te blijven ontwikkelen; schoolverlaters kunnen zo mogelijk uiteindelijk als toekomstig leidinggevenden in dienst treden.

ONZE DIENSTEN

Wij kunnen voor u de volgende projecten grotendeels uit handen nemen:

Bekijk hier onze projecten.

Wilt u weten hoe wij uw grond-, weg-, of waterbouw voor u uit handen nemen?

HT INFRA pand Nieuwerkerk aan den IJssel met nieuwe buitenreclame 2020
HT INFRA pand Nieuwerkerk aan den IJssel met nieuwe buitenreclame 2020
Huidige bedrijfspand HT Infra
2002: Ons huidige pand wordt opgeleverd
HT Infra bedrijfsterrein aan de Kortenoord in Nieuwerkerk
2000: Terrein aan de Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel gekocht, we werken vanuit een tijdelijk ketenpark, de loswal met trechters voor overslag vanaf het water wordt ingericht
Vroegere bedrijfspand HT Infra
1995: Perceel grond met bedrijfspand en kantoor gekocht van “buren”

“We bestaan nu ruim 40 jaar en willen nog zeker 40 jaar doorgaan!”