HT Infra stelt zich voor..

Metamorfose HT Infra

Exact vandaag is het 40 jaar geleden dat Hazebroek & Tamerus Wegenbouw BV werd opgericht. In de afgelopen periode is ons bedrijf, mede door uw vertrouwen, van straatmakersbedrijf uitgegroeid tot een regionaal bekend GWW-aannemer.

Onze ambitie is de mooie ontwikkelingen van de voorgaande jaren ook de komende jaren enthousiast voort te zetten. Dit betekent dat we alert zullen blijven op veranderende marktomstandigheden, en daarin onze positie en identiteit zullen bepalen. Soms vergt dat aanpassingen en veranderingen.

Om aan te tonen dat we nog springlevend zijn, zullen we vanaf nu verder gaan onder een nieuwe naam: HT Infra. Een moderne naam die goed aansluit bij de hedendaagse situatie; een naam met een frisse uitstraling. Met hetzelfde team en dezelfde collega’s beginnen we aan een nieuwe fase!

Een feestje kunnen we helaas niet geven… Corona-maatregelen beletten dit en dat is uiteraard van groter belang!

We hebben inmiddels het nieuwe logo zichtbaar gemaakt op de gevels van het bedrijfspand. De bedrijfswagens, het materieel, containers, keten e.d. zullen in de komende weken worden voorzien van een nieuwe bestickering.

Vanaf morgen zal het Hazebroek en Tamerus Wegenbouw BV “vervagen” en gaan we als HT Infra naar een nieuwe fase!

De HT-ers staan vanaf morgen weer als vanouds voor u klaar!